Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@15:04:26 GMT

کشف ۶۸۰۰ ماینر در مشهد از ابتداء سال جاری

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۲۴۲۹۲

کشف ۶۸۰۰ ماینر در مشهد از ابتداء سال جاری

ایسنا/خراسان رضوی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: در سال گذشته حدود ۱۱۰۰ دستگاه و از ابتداء سال جاری تا کنون بیش از ۶۸۰۰ ماینر توسط شرکت توزیع برق مشهد جمع‌آوری شده که حدودا ۱۸ هزار مگاوات در پی کشف ماینرها صرفه‌جویی صورت گرفته است.

محمدرضا رمضانی امروز ۲۳ تیرماه در نشست خبری ۲۰_۴۰ در خصوص چالش‌های پیش‌ روی صنعت برق و مشکلات وابسته که در کارخانه نوآوری مشهد برگزار شد، اظهار کرد: شرکت‌های برق در تمام دنیا از سه بخش تولید، انتقال و توزیع تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با جرأت می‌توان گفت شرکت توزیع برق مشهد در شرایط کاملا مطلوبی قرار دارد و می‌تواند برق شهر دیگری همچون مشهد را بدون هیچ کمک و سرمایه‌گذاری جدیدی تامین کند.

وی افزود: یکی از دلایل مشکل تولید برق، خشکسالی شدیدی است که در ۵۰ سال اخیر بی سابقه بوده است. تا کنون نیروگاه‌های برق آبی در کشور به دلیل خشکسالی و کمبود آب ۱۰ تا ۱۲ هزار مگاوات تولید خود را از دست داده‌اند. و مسئله دوم نیز گرمای بیش از حد هوا  است.

مصرف گاز نیروگاه‌های گازی روزانه حدود ۱۴۰ میلیون متر مکعب است

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد عنوان کرد: در  زمستان گذشته تامین سوخت گاز نیروگاه‌ها با چالش مواجه شد. با توجه به اینکه  میزان مصرف گاز خانگی در کشور ۶۵۰ میلیون‌مترمکعب است در زمستان سال قبل به دلیل کاهش بسیار شدید دمای هوا مخصوصا در بهمن ماه، مصرف گاز خانگی ۱۰ درصد افزایش پیدا کرد. در چنین شرایطی، شرکت ملی گاز هیچ تعهدی نسبت به تامین گاز نداشت و گاز نیروگاه‌ها را قطع می‌کرد. لازم به ذکر است که مصرف گاز نیروگاه‌های گازی روزانه چیزی حدود ۱۴۰ میلیون متر مکعب است و شرکت گاز به جای این که گاز خانگی را قطع کند، مستقیما اقدام به قطع گاز نیروگاه‌ها می‌کرد و پس از این ماجرا تقریبا نصف نیروگاه‌های گازی کشور در زمستان سال گذشته قطع شدند.

رمضانی با اشاره به جمع‌آوری ماینرها در مشهد خاطرنشان کرد: علاوه بر این موارد، موضوعی که اخیرا در زمینه خاموشی‌ها و مصرف برق پیش آمده ماینرها هستند. براساس بررسی‌ها در کشور، ماینرها چیزی حدود ۲۰۰۰ مگاوات مصرف برق دارند و این پدیده باعث شد ۲۰۰۰ مگاوات از سهم تولید به سوی ماینرها سوق داده شود. در گذشته به مشهد بهشت ماینرها  گفته می‌شد زیرا در طی سال‌های قبل در مشهد اصلا خاموشی صورت نمی‌گرفت.

وی اضافه کرد: در سال گذشته حدود ۱۱۰۰ دستگاه و از ابتداء سال جاری تا کنون بیش از ۶۸۰۰ ماینر در مشهد توسط شرکت توزیع برق مشهد جمع‌آوری شده است و حدودا ۱۸ هزار مگاوات در پی کشف ماینرها در مشهد صرفه‌جویی صورت گرفته است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد افزود: تمام شهرک‌های صنعتی مشهد در داخل شهر، پیک بار مصرف برقشان ۱۲۰ مگاوات است که ۲۰ مگاوات از این آمار را از جمع‌آوری ماینرها به دست آورده‌ایم.

 در بخش‌های تجاری و صنعتی در خصوص جبران خسارت‌ها به دلیل  قطعی برق تاکنون هیچ بیمه‌ای در نظر گرفته نشده است

رمضانی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا که تا کنون چه اقدامی در جهت جبران خسارات به وسایل برقی در مشهد در پی قطعی‌های برق صورت گرفته است، گفت: در سایت سازمان برق بخشی ایجاد شده است و مردمی که لوازم خانگی‌شان دچار خسارت شده می‌توانند با پاسخ دادن به چند سوال و ارائه چند مستند مبنی بر واقعیت داشتن خسارات، پیگیر جبران آن باشند. جبران خسارات لوازم خانگی در پی نوسانات برق برعهده شرکت بیمه است. البته در طی سال جاری هیچ قراردادی با شرکت‌های بیمه منعقد نشده است اما شرکت توزیع نیروی برق مشهد تا زمانی که قراردادهای رسمی با شرکت‌های بیمه امضا شود و خسارات به طور کامل جبران شود، با پرداخت یک میلیارد تومان در امورات و ادارات مختلف به جبران بخشی از خسارات می‌پردازد، اما متاسفانه در بخش‌های تجاری و صنعتی در خصوص جبران خسارت‌ها به دلیل  قطعی برق  تاکنون هیچ بیمه‌ای در نظر گرفته نشده و آنچه بیمه شده است تنها برای بخش لوازم خانگی منازل بوده است.

چه مردم و چه مسئولین، عادت به مدیریت منابع ندارند/قطعی‌های برق قابل پیش‌بینی بوده است

وی در ادامه گفت: ما در یک کشور گرم و خشک زندگی می‌کنیم و نباید تنها به منابع آبی اتکا کرد. نباید اجازه دهیم تا اینگونه آب مصرف شود. ۵۰ درصد آب کشور صرف دستگاه‌های سرمایشی می‌شود و بهتر بود در این زمینه تدبیر مطلوبی به کار برده شود. چه مردم و چه مسئولین، عادت به مدیریت منابع ندارند. قطعی‌های برق قابل پیش‌بینی بوده است و تلنگری بود که باید بر ما وارد می‌شد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد عنوان کرد: وظیفه آگاه‌سازی مردم در مصرف برق به عهده شرکت توزیع برق است. مسئولین این شرکت به صورت مرتب با مشترکین در تماس‌ هستند و آگاه‌سازی را انجام می‌دهند. تمامی خدمات وابسته به نیروی برق است اما وقتی که اصل اقتصاد در کشور مطلوب نباشد بازدهی لازم رخ نمی‌دهد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی قطع برق نیروگاه های برق آبی خشكسالي کشف ماینر گاز نیروگاه ها شرکت توزیع برق سال جاری مصرف برق جمع آوری مصرف گاز تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۴۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است

به گزارش قدس خراسان، جلسه مناظره و پرسش و پاسخ کاندیداهای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی برای حوزه انتخابیه مشهد و کلات یعنی حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی و کاظم معتمدی‌فر امروز یکشنبه در محل سالن همایش‌های نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد.

در این جلسه کاندیداها به پرسش‌های رسانه‌ها پاسخ دادند که در ادامه برگزیده مهمترین پاسخ‌ها را مرور می‌کنیم.

مشهد نماد تحول در کل کشور است

حسنعلی اخلاقی در خصوص مهمترین اولویت مشهد که در صورت ورود به مجلس پیگیری خواهد کرد، گفت: نگاه من به مشهد یک نگاه محلی نیست؛ مشهد نماد تحول در کل کشور است و کمترین هزینه دولت در این شهر سرمایه گذاری برای ایجاد تحول در کل کشور است.

وی با اشاره به حضور ۳۰ میلیون زائر سالانه در مشهد، افزود: این شهر دارای ظرفیت بزرگترین رسانه انسانی است.

افزایش تعداد روزهای هوای پاک در مشهد

این کاندیدا در ادامه به مهمترین مسائل مشهد اشاره اجمالی کرد و گفت: اولویت کوتاه مدت من حل معضل آلودگی هواست چراکه این موضوع شمولیت و همه گیری زیادی دارد و برنامه دارم در گام اول تعداد روزهای هوای پاک مشهد را از ۲۶ روز به ۱۲۰ روز در سال برسانم.

اخلاقی در خصوص اولویت بلند مدت خود نیز موضوع زیر ساخت‌های زیارت را مورد تاکید قرار داد و اذعان کرد: منابع فعلی دولت برای این موضوع پاسخگو نیست، اما انفال آورده زیادی برای دولت خواهد داشت که باید سهم آن را زیاد کنیم.

تشکل‌های موازی زیاد، مهمترین مشکل مشهد است

معتمدی فر نیز مهمترین مشکل مشهد را وجود تشکل‌های موازی زیاد دانست و افزود: همین موضوع باعث شده برنامه‌ها در عمل با مشکل مواجه شوند.

وی مشکلاتی مانند حاشیه شهر، بافت فرسوده و توسعه نامتوازن مشهد را حاصل مشکل در برنامه ریزی و نظارت بر اجرا برشمرد و متذکر شد: معتقدم برخی برنامه‌ها باید در کوتاه مدت حال مردم را خوب کند، پس با تکیه بر اسناد بالادستی و برنامه‌های مصوب و عملکرد دولت مردان باید در خصوص انتظارات ذی نفعان که مردم هستند مطالبه گری صورت گیرد.

این کاندیدا اضافه کرد: طرح‌های مهم مثل طرح جامع زیارت می‌تواند به عنوان لوکوموتیو فرهنگ و اقتصاد مطرح شود و می‌تواند بخشی از مشکلات حاشیه شهر را نیز برطرف کند.

وی عنوان کرد: نسبت به تشکیل مجمع نمایندگان شهرهای زیارتی اقدام خواهم کرد تا با هم افزایی مشکل زیارت در همه شهرهای زیارتی برطرف شود.

معتمدی فر در خصوص برنامه‌اش برای رفع مشکلات حوزه انتخابیه کلات نیز گفت: برای این موضوع باید سراغ جاده کلات برویم تا منجر به رونق گردشگری و سرمایه گذاری در این منطقه شود؛ برای این منظور مرکز مطالعات و پژوهش‌های کلات در باغ نادری ایجاد خواهد شد و در کنار آن بازارچه صنایع دستی در این محل می‌تواند برای رونق صنایع دستی در کوتاه مدت مؤثر باشد.

وی در پاسخ به سوالی درباره حقوق و دستمزد کارگران نیز اظهار کرد: برای حقوق و دستمزد اگر مبنا بر عدالت باشد باید بین درآمد و هزینه خانوار تناسب برقرار باشد و به میزان افزایش تورم به حقوق و دستمزد اضافه شود تا دولتمردان به فکر حل مشکل تورم بیفتند.

اخلاقی نیز در پاسخ به این سوال گفت: شورای عالی کار باید بر اساس ریل گذاری مجلس، افزایش حقوق و دستمزدها را بررسی کند، مجلس باید منابع را برای افزایش حقوق و دستمزد در اختیار دولت قرار دهد تا این موضوع بر تورم تأثیری نداشته باشد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار قدس در خصوص برنامه اش برای رفع معضل حاشیه شهر گفت: برای حل هر مشکلی اول باید عوامل بوجود آوردنده‌اند را شناسایی کنیم. در این خصوص نیز بحث‌های فراشهری مانند مهاجرت و بی توجهی دولت‌های مختلف به روستاها نقش مهمی ایفا کرده است.

اخلاقی ادامه داد: عدم توزیع عادلانه امکانات در شهر و نگاه عدالت محور در سطح ملی تا دهه ۶۰ در کشور ما وجود داشته اما از ابتدای دوره سازندگی از عدالت محوری غفلت شد و متأسفانه این نگاه در طی دوره‌های بعد نیز استمرار یافت.

وی مهمترین کلیدواژه حل معضل حاشیه شهر را توزیع منابع ملی و شهری با نگاه عدالت محور دانست.

معتمدی فر نیز در پاسخ به سوال خبرنگار قدس در مورد مهمترین شاخص‌های طرح زیارت و اثراتش برای زائران و مجاوران امام هشتم گفت: اگر طرح جامع زیارت به صورت جامع و یکپارچه باشد نتیجه خواهد داد. این طرح باید به شکل ملی تعریف شود، با اتکا به بخش خصوصی و با محوریت حرم مطهر رضوی باشد.

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می‌گیرد
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می گیرد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند