Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدرضا رمضانی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: شرکت‌های برق در تمام دنیا از سه بخش تولید، انتقال و توزیع تشکیل می‌شوند؛ با جرأت می‌توان گفت شرکت توزیع برق مشهد در شرایط کاملا مطلوبی قرار دارد و می‌تواند برق شهر دیگری همچون مشهد را بدون هیچ کمک و سرمایه‌گذاری جدیدی تامین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: یکی از دلایل مشکل تولید برق، خشکسالی شدیدی است که در ۵۰ سال اخیر بی سابقه بوده است. تاکنون نیروگاه‌های برق آبی در کشور به دلیل خشکسالی و کمبود آب ۱۰ تا ۱۲ هزار مگاوات تولید خود را از دست داده‌اند و مسئله دوم نیز گرمای بیش از حد هوا است.

مصرف گاز نیروگاه‌های گازی روزانه حدود ۱۴۰ میلیون متر مکعب است

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد ادامه داد: در زمستان گذشته تامین سوخت گاز نیروگاه‌ها با چالش مواجه شد؛ با توجه به اینکه میزان مصرف گاز خانگی در کشور ۶۵۰ میلیون‌مترمکعب است در زمستان سال قبل به دلیل کاهش بسیار شدید دمای هوا مخصوصا در بهمن ماه، مصرف گاز خانگی ۱۰ درصد افزایش پیدا کرد. در چنین شرایطی، شرکت ملی گاز هیچ تعهدی نسبت به تامین گاز نداشت و به جای این که گاز خانگی را قطع کند، مستقیما اقدام به قطع گاز نیروگاه‌ها می‌کرد و پس از این ماجرا تقریبا نصف نیروگاه‌های گازی کشور در زمستان سال گذشته قطع شدند.

بیشتر بخوانید

رمزارزها؛ رمز قطعی برق

رمضانی با اشاره به جمع‌آوری ماینرها در مشهد بیان کرد: علاوه بر این موارد، موضوعی که در ماه های گذشته در زمینه خاموشی‌ها و مصرف برق پیش آمده ماینرها هستند؛ براساس بررسی‌ها در کشور، ماینرها چیزی حدود ۲۰۰۰ مگاوات مصرف برق دارند و این پدیده باعث شد ۲۰۰۰ مگاوات از سهم تولید به سوی ماینرها سوق داده شود. در گذشته به مشهد بهشت ماینرها گفته می‌شد زیرا در طی سال‌های قبل در مشهد اصلا خاموشی صورت نمی‌گرفت.

او  تصریح کرد: در سال گذشته حدود ۱۱۰۰ دستگاه و از ابتدا امسال تاکنون  ۶۸۰۰ ماینر در مشهد از سوی شرکت توزیع برق مشهد جمع‌آوری شده است و حدودا ۱۸ هزار مگاوات در پی کشف ماینرها در مشهد صرفه‌جویی صورت گرفته است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد تاکید کرد: تمام شهرک‌های صنعتی مشهد در داخل شهر، پیک بار مصرف برقشان ۱۲۰ مگاوات است که ۲۰ مگاوات از این آمار را از جمع‌آوری ماینرها به دست آورده‌ایم. 

در بخش‌های تجاری و صنعتی در خصوص جبران خسارت‌ها به دلیل قطعی برق تاکنون هیچ بیمه‌ای در نظر گرفته نشده است

رمضانی اظهار کرد: در سایت سازمان برق بخشی ایجاد شده است و مردمی که لوازم خانگی‌شان دچار خسارت شده می‌توانند با پاسخ دادن به چند سوال و ارائه چند مستند مبنی بر واقعیت داشتن خسارات، پیگیر جبران آن باشند. جبران خسارات لوازم خانگی در پی نوسانات برق برعهده شرکت بیمه است. البته در امسال هیچ قراردادی با شرکت‌های بیمه منعقد نشده است اما شرکت توزیع نیروی برق مشهد تا زمانی که قراردادهای رسمی با شرکت‌های بیمه امضا شود و خسارات به طور کامل جبران شود، با پرداخت یک میلیارد تومان در امورات و ادارات مختلف به جبران بخشی از خسارات می‌پردازد، اما متاسفانه در بخش‌های تجاری و صنعتی در خصوص جبران خسارت‌ها به دلیل قطعی برق تاکنون هیچ بیمه‌ای در نظر گرفته نشده و آنچه بیمه شده است تنها برای بخش لوازم خانگی منازل بوده است.

چه مردم و چه مسئولین، عادت به مدیریت منابع ندارند/قطعی‌های برق قابل پیش‌بینی بوده است

او افزود: ما در یک کشور گرم و خشک زندگی می‌کنیم و نباید تنها به منابع آبی اتکا کرد؛ نباید اجازه دهیم تا اینگونه آب مصرف شود. ۵۰ درصد آب کشور صرف دستگاه‌های سرمایشی می‌شود و بهتر بود در این زمینه تدبیر مطلوبی به کار برده شود. چه مردم و چه مسئولین، عادت به مدیریت منابع ندارند؛ قطعی‌های برق قابل پیش‌بینی بوده است و تلنگری بود که باید بر ما وارد می‌شد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق مشهد ادامه داد: وظیفه آگاه‌سازی مردم در مصرف برق به عهده شرکت توزیع برق است. مسئولین این شرکت به صورت مرتب با مشترکین در تماس‌ هستند و آگاه‌سازی را انجام می‌دهند. تمامی خدمات وابسته به نیروی برق است اما وقتی که اصل اقتصاد در کشور مطلوب نباشد بازدهی لازم رخ نمی‌دهد.

 

انتهای پیام //ف. ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قطعی برق خشکسالی های اخیر استخراج رمز ارز نیروگاه ها مصرف برق جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۴۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد

محمد قنبری گفت: به عنوان مثال قیمت هر کیلو گوجه فرنگی از ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار ریال طی ۲ روز گذشته به ۳۲۰ هزار ریال رسیده، قیمت بادمجان نیز تا حدی نوسان داشته است، اما این افزایش قیمتها موقتی بوده و طی چند روز آینده قیمت محصولات جالیزی فروکش خواهد کرد.

وی همچنین قیمت نوبرانه های بهاری امسال میادین بار مشهد مانند گوجه سبز را رو به کاهش دانست و گفت: روزهای پرفروش این محصولات رو به پایان است و در کنار عرضه فراوان آن در بازار قیمت شان کاهش یافته است.

رییس اتحادیه بارفروشان مشهد در پاسخ به سوال ایرنا مبنی بر نوسان قیمتهای میوه و تره بار در بهار امسال اظهار کرد: با توجه به قیمت تمام شده تولید و همچنین افزایش نرخ کرایه حمل نمی توان قیمتهای میوه و تره بار را در بازار زیاد دانست و در واقع گرانی در این بخش رخ نداده است.

وی ادامه داد: امسال بازار میوه و تره بار در مشهد نسبت به سال گذشته با عرضه بیشتری مواجه شده، در مقابل میزان خریدار کمتر شده و همین موضوع بر قیمتهای آن تاثیر گذاشته است و میانگین قیمتها نسبت به شرایط بازار کمتر است. این در حالی است که قیمت برخی میوه های وارداتی مانند موز متناسب با افزایش نرخ دلار رشد داشته است.

قنبری با اشاره به اینکه روزانه بین چهار تا پنج هزار تن بار میوه و تره بار وارد میادین بار سه‌گانه زیر مجموعه صنف بارفروشان شهر مشهد می شود، بیان کرد: آنچه مردم گرانی میوه و تره بار می دانند به شرایط اقتصادی کشور مربوط می شود.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد نیز گفت: قیمت میوه و تره بار با وجود نوبرانه های بهار از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون بازار آرامی را پشت سر گذاشته و چندان تغییری نداشته، افزون بر این قیمت سیب زرد و توت فرنگی کاهش ۱۰ درصدی و فقط قیمت گوجه و پیاز افزایش ۱۰ درصدی داشته اما قیمت سایر اقلام میوه ثابت بوده است.

محسن صیادی اظهار کرد: مدیریت بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد در گشتهای مشترک خود از ابتدای امسال، ۶۵۰ واحد صنفی در حوزه میوه و تره بار را بازرسی کرد، در این بازرسی ها ۸۲ فقره پرونده تعزیری تنظیم و یک واحد صنفی نیز پلمب شده است.

روزانه پنج هزار تن میوه و تره بار در سه میدان بار مشهد به فروش می‌ رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می‌گیرد
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می گیرد
  • کشف ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز/ ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در کشور