Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین المللی مشهد، این مبلغ بخشی از تفاهمات انجام شده در سمینار تخصصی رویدادهای فن آورانه در صنعت آب و برق کشور است که درحاشیه نمایشگاه بین المللی برق مشهد در حال برگزاری است .

سعید صیفی رئیس هیات مدیره انجمن نمایشگاه های کشور گفت: در سمینار تخصصی رویدادهای فن آورانه در صنعت آب و برق کشور قریب به ۲۰۰ سرمایه گذار علاقه مند در حوزه آب و برق و ۵۰ شرکت دانش بنیان دارای فن آوری های نوین با محوریت بهینه سازی مصرف آب و برق گرد هم آمده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

صیفی اظهار کرد: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری سال تولید ، دانش بنیان و اشتغال آفرین نام گذاری شده برنامه ریزان و برگزار کنندگان پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق مشهد در راستای تحقق شعار سال با دعوت از شرکتهای دانش بنیان و سرمایه گذاران زمینه ارتباط فی مابین ایده های فن آورانه و دانش بنیان و سرمایه گذاران را فراهم نموده اند که در این راستا تنها در روز اول این رویداد ۳۰۰۰ میلیارد ریال تفاهم نامه قطعی فی مابین شرکتهای دانش بنیان و سرمایه گذاران منعقد شده و مذاکرات اولیه برای تفاهم نامه هایی با سرجمع مبلغ ۱۴۰۰ میلیارد ریال نیز در حال انجام است. به این ترتیب امیدواریم تا روز انتهایی نمایشگاه به سقف ۵۰۰۰ میلیارد ریال تفاهم نامه با محوریت صنایع دانش بنیان آب و برق شرق کشور دست پیدا کنیم.

وی افزود: از دیگر دست آوردهای روز اول همایش توافق  برای احداث کارخانه نوآوری big data در پارک نیرو با همکاری شرکت آبفای خراسان رضوی، مرکز توسعه فناوری برق و انرژی و صندوق نواوری و شکوفایی و شتابدهنده لیان بوده که امیدوارم در اسرع وقت اجرایی شده و به بهره برداری برسد. پانزدهمین نمایشگاه بین المللی برق مشهد از تاریخ ۱۴ لغایت ۱۷ تیر ماه سالجاری با حضور ۸۰ شرکت توانمند ایرانی در فضایی به مساحت ۷۰۰۰ متر مربع در محل نمایشگاه مشهد در حال برگزاری بوده و تا کنون مورد استقبال گسترده متخصصین امر نیز واقع شده است.

رئیس هیات مدیره انجمن نمایشگاه های کشور همچنین گفت:  این رویدادها با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری ، وزارت نیرو ، صندوق نوآوری و شکوفایی ، استانداری های خراسان رضوی ، سیستان و بلوچستان ، خراسان جنوبی ، خراسان شمالی و گلستان ، شرکتهای آب و برق استانهای مذکور ، پژوهشگاه نیرو ، پارک علم و فن آوری خراسان در حال برگزاری بوده که لازم میدانم از تشریک مساعی همه دوستان سپاسگزار باشم.

محتوای این مطلب تبلیغاتی است و توسط سفارش‌دهنده، تهیه و تنظیم شده است

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برق سرمایه صنعت مشهد نمایشگاه بین المللی نمایشگاه بین المللی دانش بنیان آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارک‌های علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساخت‌های پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد. 

صفاری‌نیا ادامه داد: نیاز است به‌صورت جداگانه‌ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان‌ها، لحاظ شود. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری‌ها برای پارک‌های علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمت‌رسانی به آنها سخت‌تر است، خدمات زیرساختی ارائه نمی‌کند. 

رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزش‌افزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکت‌ها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت می‌کنند. 

صفاری‌نیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری در سال جدید گفت: به‌طورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارک‌های علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است. 

وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان سهم ارزش افزوده 
پرداخت شد. هر شرکت دانش‌بنیان، به‌ازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، تا حد زیادی چالش‌های مربوط به قانون‌گذاری‌ها، رفع شده است، گفت: 
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکت‌ها، درآمد‌های اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و ارگان‌های دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.

وی گفت: همچنین ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیگیری و به تصویب رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • مشهد قطب آجیل ایران می‌شود
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند